Γραπτός Λόγος, Διάφορα Εκτυπώσιμα
Comments 2

Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής “Σκέφτομαι και Γράφω”

Ο διαγωνισμός του skeftomaikaigrafo.blog είναι γεγονός! Φτιάξτε ένα δροσερό ρόφημα, πάρτε μολυβάκι, καθίστε αναπαυτικά στην πιο όμορφη γωνιά του δωματίου σας και ξεκινήστε το γράψιμο!

Οδηγίες:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά 7-13 ετών από την Ελλάδα αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία θα πρέπει να γραφτεί στα ελληνικά. Εκτυπώνετε το παρακάτω αρχείο και μόλις το παιδί είναι έτοιμο, σκανάρετε το γραπτό και μου το στέλνετε (μέσω μειλ ή ταχυδρομικά). Το θέμα είναι ελεύθερο. Τα γράμματα του παιδιού θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα.

Ως τελευταία προθεσμία αποστολής των συμμετοχών ορίζεται η 15η Ιουνίου 2022. Τ’ αποτελέσματα θ’ ανακοινωθούν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στη σελίδα του blog στο facebook. Οι νικητές θα ενημερωθούν και μέσω mail.

Τρόπος Συμμετοχής:

Μου στέλνετε στο μειλ info(@)skeftomaikaigrafo.blog το κείμενο του παιδιού σας με θέμα “Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής”. Θα χρειαστεί επίσης να μου στείλετε το μικρό όνομα του παιδιού σας/μαθητή-τριάς σας, την ηλικία του και ένα μειλ στο οποίο θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Εναλλακτικά, μου στέλνετε ταχυδρομικά το κείμενο του παιδιού γράφοντας πάνω στον φάκελο:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Κέντρο Σχολικής Μελέτης “Σκέφτομαι και Γράφω”

Αγίας Μαρίνης 2, 18539, Πειραιάς

Αν στείλετε ταχυδρομικά την ιστορία σας, παρακαλώ συμπεριλάβετε το mail ή το κινητό σας.

Νικητές:

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι 5. Κάθε νικητής κερδίζει τα εξής δώρα:

α. 1 δωρεάν μάθημα δημιουργικής γραφής στο online εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Σκέφτομαι και Γράφω”

β. Εικονογράφηση της ιστορίας του παιδιού από την κα Ματίνα. Pdf αρχείο το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε και να το μετατρέψετε σε ένα μικρό βιβλιαράκι!

γ. Υλικό δημιουργικής γραφής βασισμένο στα ενδιαφέροντα του παιδιού!

Όλα τα παιδάκια που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα παραλάβουν βεβαίωση συμμετοχής στη δράση!

Μοιραστείτε τον διαγωνισμό με όλα τα παιδάκια που αγαπούν να γράφουν!

Ανυπομονώ να διαβάσω τις ιστορίες σας!

Καλή διασκέδαση <3

Κα Ματίνα Ψωμά

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ:

5 4 votes
Article Rating

Απάντηση

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Εύη
Εύη
1 year ago

Άκουσα για τον διαγωνισμό από τη μαμά μιας συμμαθήτριάς μας που θα λάβει μέρος. Θα συμμετέχουμε σίγουρα στο διαγωνισμό και μετά θα θέλαμε να ξεκινήσουμε μαζί σας μαθήματα δημιουργικής γραφής. Η κόρη μου έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στη συγγραφή και θέλω να τη βοηθήσω να προχωρήσει. Ευχαριστούμε κ πάλι!