Βοήθημα, Γραπτός Λόγος, Εκπαιδευτικό υλικό
Leave a Comment

Μικρό βοήθημα για την Έκθεση (Γ’ Δημοτικού)

Ένα μικρό βοήθημα για τα παιδάκια της γ’ δημοτικού ώστε να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν πώς φτιάχνουμε μια παράγραφο και σιγά σιγά να αρχίσουν να φτιάχνουν τις δικές τους μικρές εκθεσούλες. Θεωρία και ασκήσεις για περισσότερη εξάσκηση. Περιέχονται και παραδείγματα παραγράφων/εκθέσεων.

Πολλοί μαθητές μου της γ’ τάξης δυσκολεύονται να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη παράγραφο, οπότε θέλησα να φτιάξω ένα ολιγοσέλιδο βοήθημα ώστε σιγά σιγά να μπουν στη διαδικασία να φτιάχνουν σωστές παραγράφους. Τίποτα δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει τρόπο και μπόλικη εξάσκηση!

Καλή εξάσκηση, λοιπόν!

Ελεύθερη χρήση με την προϋπόθεση να αναφέρεται ξεκάθαρα το όνομά μου (Ματίνα Ψωμά) και της σελίδας skeftomaikaigrafo.blog. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση από άλλες σελίδες χωρίς την έγγραφη άδειά μου.

by

Απόφοιτος τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας "Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας". Ιδιοκτήτρια Κέντρου Μελέτης «Σκέφτομαι και Γράφω» - Υπεύθυνη Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής Διδάσκουσα δημιουργικής Γραφής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ και συγγραφέας βιβλίων δημιουργικής γραφής

4.8 6 votes
Article Rating

Απάντηση

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments