Βιβλιοπροτάσεις, Διάφορα Εκτυπώσιμα, Περί βιβλίων, Χωρίς κατηγορία
Leave a Comment

Χριστουγεννιάτικη Αναγνωστική Πρόκληση 2021

Η Χριστουγεννιάτικη Αναγνωστική Πρόκληση του skeftomaikaigrafo.blog είναι γεγονός! Ένα Challenge διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα, που αν το ολοκληρώσουμε, μόνο όφελος θα έχουμε!

Θέλεις φέτος στις γιορτές το μικρό σου/οι μαθητές σου να διαβάσουν περισσότερα βιβλία; Αν ναι, υπάρχει ένας τρόπος τρομερά διασκεδαστικός!

Ξεκινώντας από τις 6 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος των εορτών είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά σας να θέσουν αναγνωστικούς στόχους και να τους επιτύχουν!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η διαδικασία είναι απλή: δηλώνετε συμμετοχή εδώ ή κάτω στα σχόλια. Δηλώνετε αναγνωστικούς στόχους (πόσα βιβλία θα διαβάσει το μικρό σας), το όνομα (μικρό μόνο) του παιδιού, περιοχή και ξεκινάτε το παιχνίδι της ανάγνωσης! Είναι απαραίτητο να μου δηλώσετε πως θα συμμετέχετε καθώς θα πρέπει να ετοιμάσω για το μικρό σας ένα αναμνηστικό μόλις τελειώσει η πρόκληση!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ/ΒΗΜΑΤΑ:

Πολύ απλά, κατεβάζετε το αρχείο! Το μικρό σας διαλέγει έναν βοηθό που θα τον συντροφεύει στο ταξίδι του και εκτυπώνει έναν σελιδοδείκτη με αυτόν για να τον καθοδηγεί. Ακολουθεί μια λίστα με προτεινόμενα βιβλία για να πάρετε ιδέες από επιλεγμένους εκδοτικούς οίκους και η επιλογή του στόχου: Θέλετε 2, 4, 6, 8 ή περισσότερα βιβλία; Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε!

Μετά, το μικρό σας μπορεί να καταγράψει τα βιβλία που θέλει να διαβάσει, να τα βαθμολογήσει τα , να κρατήσει σημειώσεις και να κρατήσει το δικό του ημερολόγιο ανάγνωσης!

Γι’ αυτό θα ήταν καλό να εκτυπώσετε το υλικό και να να το συρράψετε ώστε να μοιάζει με ημερολόγιο/βιβλιαράκι!

ΒΙΒΛΙΑ:

Η λίστα με τα βιβλία δεν είναι δεσμευτική, είναι όμως μια πολύ καλή αρχή για κάποιον που δεν ξέρει από πού ν’ αρχίσει. Σας παρουσιάζω εδώ τους προτεινόμενους τίτλους. Στο υλικό θα το βρείτε χωρισμένο ανά ηλικιακή ομάδα. Όπου βλέπετε αστεράκι, σημαίνει πως το βιβλίο είναι κλασικό.

Ορισμένα απ’ τα πιο αγαπημένα μου (σε τυχαία σειρά!)

Για να πάρετε ιδέες, προτεινόμενα βιβλιοπωλεία από τα oποία θα μπορούσατε ν’ αγοράσετε τα χριστουγεννιάτικα βιβλιαράκια σας είναι τα εξής:

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ:

Στο τέλος της προσπάθειας, αφού το παιδί ολοκληρώσει τους στόχους του, επικοινωνείτε μαζί μου στο info@skeftomaikaigrafo.blog και σας στέλνω ένα αναμνηστικό συμμετοχής!

Υ.Γ. Για να τα διευκρινήσουμε κι αυτά, δεν έχω κάποιο οικονομικό όφελος από τα βιβλία/εκδοτικούς οίκους/βιβλιοπωλεία που σας παρουσιάζω, είναι προτάσεις αποκλειστικά δικές μου που ελπίζω να βρείτε χρήσιμες!

Υ.Γ.2. Το χριστουγεννιάτικο εργαστηράκι δημιουργικής γραφής του skeftomaikaigrafo.blog είναι γεγονός! Μεταξύ άλλων, θα ασχοληθούμε με την χριστουγεννιάτικη λογοτεχνία! Κλείστε τη θέση σας άμεσα, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη!

5 2 votes
Article Rating

Απάντηση

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments