Όροι Χρήσης

Όποιος επισκέπτεται και κατεβάζει το υλικό που βρίσκεται στο blog μου, αποδέχεται αυτομάτως όλους τους παρακάτω όρους χρήσης.

Άδεια Χρήσης

Το υλικό του ιστοτόπου διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές.

Όλο το περιεχόμενο του blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του skeftomaikaigrafo.blog και της Ματίνας Ψωμά. Επομένως, δεν μπορούν ν’ αποτελέσουν αντικείμενο πώλησης, διαπραγμάτευσης, τροποποίησης, μετάδοσης ή/ και διανομής με κάθε τρόπο.

Περί της αναδημοσίευσης σε άλλα site

Σε άλλα site/blog επιτρέπεται μόνο η αποσπασματική αναδημοσίευση εκπαιδευτικού υλικού (ένα ή δύο αρχεία), με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από το όνομα της δημιουργού (Ματίνα Ψωμά) και από τα link που ανακατευθύνουν στο skeftomaikaigrafo.blog. Απαγορεύεται η αναμετάδοση και κοινοποίηση υπερσυνδέσμων που οδηγούν σε απευθείας προβολή και “κατέβασμα” των αρχείων.

Για οποιαδήποτε παράλειψη, λάθος ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση του περιεχομένου δεν ευθύνεται το skeftomaikaigrafo.blog.

Το υλικό μου προσφέρεται για μη εμπορική προσωπική χρήση (είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη, στα πλαίσια του μαθήματος, ή στο σπίτι).

Για τις ηλεκτρονικές τάξεις

Το εκπαιδευτικό υλικό μου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις ηλεκτρονικές τάξεις εφόσον αναγράφεται είτε ο πλήρης σύνδεσμος από όπου το βρήκατε (π.χ. https://skeftomaikaigrafo.blog/tag/α-δημοτικού/) ή το skeftomaikaigrafo.blog.

Το υλικό που βρίσκεται στο παρόν site δεν χορηγείται στους μαθητές που έρχονται στο Κέντρο Σχολικής Μελέτης μου “Σκέφτομαι και Γράφω” καθώς αυτό απαγορεύεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Είναι διαθέσιμα μόνο στους επισκέπτες του ιστολογίου μου.