⭐ Το βιβλίο μου! ⭐

Σκέφτομαι και Γράφω
Δημιουργική Γραφή για μικρούς συγγραφείς / 7-11 ετών

Το νέο μου βιβλίο, γεμάτο μαγεία, χρώμα και μπόλικη φαντασία!

Πρόκειται για ένα μοναδικό βιβλίο, το οποίο τα μικρά μπορούν να γράφουν και να ξανασβήνουν, δημιουργώντας χιλιάδες νέες ιστορίες κάθε φορά!

Άν αυτό το βιβλίο μπορεί να βοηθήσει έστω και ένα παιδάκι ν’ αγαπήσει το γράψιμο και να δει τα πράγματα διαφορετικά, έστω και ένα παιδάκι να αισθανθεί πως όλα αποκτούν νόημα μέσα απ’ το γράψιμο, θα είμαι πολύ χαρούμενη!

Για να το εξασφαλίσετε, επικοινωνήστε μαζί μου στο info@skeftomaikaigrafo.blog. Εναλλακτικά, μπορείτε να το βρείτε στο site των εκδόσεων Οσελότος ή να το παραγγείλετε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

5 2 votes
Article Rating

Απάντηση

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Chrysa Lada
Chrysa Lada
4 months ago

Kα Ματίνα καταπληκτικό βιβλίο ! Μόλις πήρα τρία αντύτυπα, δύο για τα διδυμάκια μου και αγαπημένους μαθητές σας και ένα για την ξαδερφούλα τους ! Τα μικρά τα βλέπω να το τελειώνουν σε ένα απόγευμα, ήδη είναι στα δωμάτιά τους και γράφουν ιστορίες !!! Χίλια ευχαριστούμε ! Θα το πάρουμε και στην παραλία !

Mirsini
Mirsini
4 months ago

Πανέμορφο βιβλιαράκι κ πολύ προσεγμένο μας το χάρισαν πριν λίγες μέρες για τα γενέθλιά μας! μακάρι να κάνανε τετοια πραματα στο σχολειο…… Ελπιζω οι υπεύθυνοι να βρουν τρόπο να το εντάξουν στο μαθημα .
Κυρια Ματίνα ειστε πολύτιμη!

Anna Pappa
Anna Pappa
4 months ago

Μπορούμε να το προμηθευτούμε στο εξωτερικό; Μένουμε Αγγλία

Μαρία Π
Μαρία Π
4 months ago

Το αγόρασα πριν λίγες ημέρες, σκοπεύω να το αξιοποιήσω στους μαθητές μου εδώ στη Γερμανία που παρακολουθούν το ελληνικό σχολείο για να βελτιώσουν τα ελληνικά τους. Το χρειαζόμαστε πολύ εδώ στο εξωτερικό που οι ευκαιρίες να ενισχύσουμε τον γραπτό μας λόγο είναι λιγοστές. Μου άρεσε πολύ το τρίτο κεφάλαιο! Αξιέπαινη προσπάθεια!

Niki
Niki
3 months ago

το παίρνουμε μαζί στην παραλία! αν είχε αδιάβροχες σελίδες, θα ήταν τέλειο, όμως και πάλι, με λίγη προσοχή τα παιδάκια μας περνάνε τέλεια!